PartnerSec levererar besökssystemet CavVisit® med QR-nycklar™ till NCC:s nya huvudkontor

In Nyheter by Malco Villanueva

NCC bygger sitt nya huvudkontor i Järva Krog och har valt att använda besökssystemet CavVisit® med QR-nycklar™ i kombination med CampTrac APV® för att automatiskt hantera sina besökare.

Det moderna och innovativa besökssystemet kommer automatisera hanteringen av besökare samtidigt som besökarna guidas genom säkerhetsrutiner och ges enkel tillgång till konferensrum. Med den inbyggda MS Outlook-integrationen fångas automatiskt alla inbjudningar till besökare upp och slussas till rätt person vid rätt tillfälle.

Erik Karlsson, Projektledare NCC:s nya huvudkontor:

”Vårt nya huvudkontor blir en modern byggnad där vi vill att våra kunder och gäster ska finna inspiration i vår miljö och i mötena med oss. Vi ställer också höga krav på ett smart och automatiskt besökssystem för  besökare som kommer till vårt kontor varje dag och har haft isamtal med PartnerSec om hur besöksprocessen kan göras smidig och effektiv. Tillsammans har vi arbetat fram en besökslösning som passar oss.

Carl-Hugo Bellmark, Internationell Försäljningschef PartnerSec:

”NCC är ett av Europas ledande byggföretag med verksamhet i flera länder och många inresande besökare varje dag. De ställer höga krav på både oss som leverantör och våra produkter, vilket återspeglats tydligt i upphandlingen av besökssystem.

Tillsammans med teamet från NCC har vi skräddarsytt en besökslösning som automatiserar besökshanteringen till 100%. Tack vare den nya MS Outlook integrationen så ”fångar” vi upp alla möten automatiskt och besökarna guidas via en automatisk process. Vi är stolta över att få leverera en innovationslösning till NCC och för deras förtroende i oss.”

Mer om CavVisit: www.cavvisit.se

Mer om CampTrac: www.camptrac.com

För ytterligare information, kontakta: Carl-Hugo Bellmark, Internationell Försäljningschef, 070-7872620, e-post: carl-hugo.bellmark@partnersec.se

Om PartnerSec AB:

PartnerSec – The Worlds Best First Impression to the Most Important People in the World™. www.partnersec.se