AMF Fastigheter väljer besökssystemet CavVisit® med QR-nycklar™ till Urban Escape

In Nyheter by Malco Villanueva

AMF Fastigheter har upphandlat en ny typ av besökssystem och PartnerSec presenterade den bästa lösningen i form av besökssystemet CavVisit® i kombination med det intelligenta access-systemet CampTrac®.

Det nya besökssystemet kommer vara helt pappersfritt och baseras på en ny typ av QR-nycklar™ som PartnerSec utvecklat samt avancerad SMS och E-post teknik.
CavVisit kommer att användas i ett av husen i Urban Escape, Stockholm. AMF Fastigheter står bakom omvandlingen av Stockholms nya citykvarter, det största stadsutvecklingsprojektet i innerstaden på flera decennier. Fem hus, fyra gator, två torg och en galleria mitt i city fylls nu med nytt liv i form av kontor, hotell, butiker, restauranger, caféer, barer och mötesplatser.

Erik Nylund, Driftchef AMF Fastigheter

” -Urban Escape är en öppen och pulserande plats där både företag, besökare och Stockholmare vill vara. Våra hyresgäster är moderna och innovativa företag som ställer höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Vi behövde en ny typ av besökshantering somkan hantera ett stort flöde av besökare på ett nytt innovativt sätt.Vi är väldigt nöjda med den lösning som snart börjar användas.”
Carl-Hugo Bellmark, Internationell Försäljningschef PartnerSec
” -Tillsammans med teamet från AMF Fastigheter har vi tagit fram en ny typ av besökssystem som är helt papperslöst och automatiserar besökshanteringen till 100%. Vi är först i Sverige med denna lösning och vi har under tiden för projektet fått internationell uppmärksamhet för vår lösning från bland annat Tyskland och Storbritannien.
Vi är stolta över att få leverera en innovationslösning till AMF Fastigheter och för deras förtroende i oss.”

Mer om CavVisit: www.cavvisit.se
Mer om CampTrac: www.camptrac.com


För ytterligare information, kontakta: Carl-Hugo Bellmark, Internationell Försäljningschef, 070-7872620, e-post: carl-hugo.bellmark@partnersec.se


Om PartnerSec AB:

PartnerSec – Safety. Security. Automation.

PartnerSec är experter på ID-lösningar, Besökssystem och Access-system. Vi tillverkar och distribuerar kvalitativa säkerhetsprodukter och säkerhetslösningar. www.partnersec.se