Produkter

Följande artiklar är ett urval av produkter för CavVisit besökssystem. Vi har fler än 1000 artiklar på lager och skräddarsyr alltid en designlösning som passar Ert företags inredning och grafiska profil. Kontakta oss för information om komplett utbud.

Besökskiosker

Besökskiosker

Besökskortskrivare BKS100

Besökskortskrivare

QR-kodsläsare

QR-kodsläsare

Förbrukningsmaterial

Förbrukningsmaterial

Programvara och licenser

Programvara och licenser

Besökskiosk PS1
Besökskiosk PS1

Besökskiosk där förbokade besökare själv checkar in med hjälp av en QR-kod på mobilen och får en besöksbricka utskriven. Vid samma kiosk kan besökaren själv registrera sitt besök vid ej drop-in-besök. Kiosken är designad för att fungera i publika miljöer och kommer med 15″ touchskärm, besökskortskrivare, QR-läsare och tangentbord i rostfritt stål.

Kiosken går att få pulverlackerad i valfri RAL-färg och kommer med valfri design för dess frontskylt. Kontakta gärna oss för offert och designförslag.

PDF
Besökskiosk PS20
Besökskiosk PS20

Bordsstående besökskiosk med 15″ touchscreen där besökaren själv registrerar sitt besök. Går att utrusta med QR-läsare och besökskortskrivare för en fullt automatisk besökshantering. All teknik sitter i plattan vilket ger en slimmad lösning för alla typer av receptioner. Tangentbord och mus följer som standard med besökskiosk PS20.

Kan monteras på vägg med VESA-fäste. Finns i färgerna svart och vit.

PDF
Besökskiosk PS20
Besökskiosk, höj- och sänkbar

Höj- och sänkbar besökskiosk där föranmälda besökare själv checkar in med hjälp av en QR-kod på mobilen. Vid samma kiosk kan besökaren själv registrera sitt besök.

Kiosken är designad utefter MFDs (Myndigheten för delaktighet) riktlinjer för att tillgodose personer i rullstol, kort-/högvuxna eller med annat funktionshinder. Med en knapp höjer/sänker besökaren kiosken för att ge 650-1050 mm avstånd, tangentbord till golv.

Kiosken går att få pulverlackerad i valfri RAL-färg och kommer med valfri design för dess frontskylt för att passa in i företags grafiska profil och kontorsmiljö.

PDF