Beställ ID-kort i en ID-kortkiosk

Hantera personalens ID-kort med CavVisit ID-kortsmodul. Personalen skriver själv in sina personuppgifter och fotograferar sig själva i kiosken som sparar datan i en databas. Datan revideras och godkänns av en administratör. Vid godkänt skickas en order till en korttillverkare som i sin tur skriver ut ID-korten.

Tag foto och fyll i personupgifter

Anställda tar sitt foto och fyller i sina personuppgifter (t.ex. namn, efternamn, anställnings-nr) vid en ID-kortskiosk.

Revidera data

En administratör godkänner eller ändrar uppgifterna i CavVisits programvara.

Tillverka ID-kort

Vid godkänt skickas uppgifterna till en korttillverkare som skriver ut och ID-korten. Korttillverkning kan ske lokalt eller i PartnerSecs kortfabrik.

ID-kort klara att använda!

När ID-korten är klara meddelas beställaren via e-post. Korten hämtas och kan börja användas på en gång.

ID-kortskiosk PS100

ID-kortkiosk PS100

PS100 är marknadens snabbaste och mest användarvänliga ID-kortkiosk för beställning av ID-kort. Kiosken är designad med användaren i fokus och är enkel att använda. PS100 kommer i ett standardutförande med förinstallerad programvara och är utrustad med en full HD (1080p) webbkamera, inbyggd PC med touchskärm samt tangentbord och rullkula i rostfritt stål. Kiosken har flera extra tillbehör som tillval för att kunna anpassas till olika ändamål. Kiosken är stryktålig och designad för att fungera i publika miljöer.

Produktblad

Kontakt

[contact-form-7 id=”6″ title=”Contact form 1″]

Adress

PartnerSec AB
Nytorpsvägen 26
183 71 Täby


Telefon

08-630 53 00


E-mail

order@partnersec.se