Uni3 by Geely

Geely väljer CavVisit

In Okategoriserad by Carl-Hugo Bellmark

Uni3 är namnet på Geelys stora campus på Lindholmen i Göteborg. 104 000kvm i 5 byggnader ska bli Göteborgs nya innovationscentrum som erbjuder lokaler och innovativa utrymmen till företag som vill växa, inspireras och utvecklas.

Uni3 kommer att använda den cloud-baserade PartnerSec APV plattformen för att hantera 10.000-tals besökare varje månad.

Systemet kommer att, automatiskt, sköta besökshanteringsprocessen redan innan besökarna anländer till Uni3. Väl på plats ska besökarna bemötas på ett välkomnande och professionellt sätt samtidigt som de slussas på ett säkert sätt, till sina besöksmottagare.

Magnus Koch, Head of Operations, Geely Innovation Centre Management AB; ”Uni3 by Geely står för tillväxt, innovation och inspiration. Det är vad våra hyresgäster och besökare förväntar sig när de kommer till Uni3. Därför vill vi skapa intelligenta och smidiga flöden som på ett säkert sätt hanterar våra hyresgäster och deras besökare utan att inverka på deras vistelse hos oss. PartnerSec är inte bara en leverantör i vår strävan efter detta, utan vår partner inom besökshantering.”

Carl-Hugo Bellmark, Director of New Business – PartnerSec; “Uni3 by Geely är en unik, långsiktig, satsning på innovation och företagande. Strax efter vår första kontakt med teamet från Geely blev det tydligt vad Uni3 by Geely ska bli. En lysande stjärna inom tillväxtkraft i Sverige. Att vi, PartnerSec, får äran att vara en del av denna satsning bekräftar för oss att vi har satsat rätt.

Geely var tydliga i sina krav på ett cloud-baserat multi-facility och multi-tenant system för besökshantering. Det kommer att finnas många hyresgäster med helt olika krav och önskemål kring sin besökshantering och ett system ska hantera dem alla. Efter en djupgående analys stod det klart att det var det cloud-baserade besökssystemet CavVisit som klarade av de tuffa kraven.”

Uni3 by Geely kommer att använda det cloud-baserade besökssystemet CavVisit som är en del i PartnerSec APV platform (Access, Payment, Visitor).

Mer om Uni3 by Geely: https://uni3.com/

För ytterligare information, kontakta: Carl-Hugo Bellmark, Director of New Business, +46707872620 e-post: chb@partnersec.se